Möödunud: Väikesed kontserdid vanalinnas PÄÄRU OJA JA INDREK KRUUSIMAA

12.07.2020 kell 19:00
 
Pääru Oja ja Indrek Kruusimaa on kaks  flamenkokitarristi, kelle kontsert on nagu kuum ja kirglik Hispaania suvi.
 
Pääru Oja arvab, et kõik algas nii: 
Tegelikult sai meie tegu alguse juba aastaid tagasi, kui ma alles keskkoolis olin ja suure imestusega Gipsy Kingsi mehi vaatasin ja kuulasin, nagu Indrek omagi keskkooli aegu. Ja siis kuulsin, et meil eestiski üks oma, punase peaga mustlane on. Küsisin talt siis paar tundi. Rohkem mina talle maksta ei jaksanud. Aga selle paari tunniga reetis ta oma saladuse.
Raamatu, kust tema omal ajal ja mina nüüd, kõik õppinud olen, Juan Martin'I "El arte flamenco de la quitarra." Aastad läksid. Mina jõudsin tööle Draamateatrisse. Kus mind Guidoga ühte garderoobi pandi. Eks ta siis vahel mind mängimas kuulis. Ja ükskord küsis, kas ma kellegiga koos ka mängin. Ütlesin, et ei. Ta küsis, kas ma Indrek Kruusimaast kuulnud olen. Ütlesin, et olen, et ta mängib jõle hästi, et talle võiks ju kunagi rütmi lüüa küll, kui ma hakkama saaksin. Nii see asi tookord jäi. Läks vist oma kaks aastat, kui ükspäev Guits ütles, et teil on Kruusikaga kontsert, andis kahe kuupäeva vahel valida. Üks neist sobiski meile mõlemale. Nii see esimene kontsert tehtud saigi. Kahe eesti punapäise mustlase.
 
Katariina kirik, Vene tn 14a
 
Pilet 10€, pääsmed müügil Fienta.com
Publiku arv on piiratud! 
 
www.hopnerimaja.eu

KATEGOORIAD: Kontserdid